Om oss

Campus Vänner är organisationen som verkar för bästa möjliga utbyte mellan studenter på Lunds Universitet Campus Helsingborg och det regionala näringslivet. Vi är brobyggaren mellan studenter och arbetsgivare – allt för att Du, som student eller arbetsgivare, ska kunna skapa inspirerande och betydelsefulla kontakter för framtiden.

Campus Vänner är en ideell organisation och vårt arbete möjliggörs genom engagerade medlemsföretag från regionen, som med sin närvaro skapar ingångsportar för studenter att vidareutveckla sig genom alltifrån motiverande stipendium till verklig arbetslivserfarenhet. Vår organisation startades av Helsingborgs stad år 2010 och har i dag sin bas i centrala Helsingborg.

Campus Vänner Connects är en digital plattform för att minimerar avstånden mellan arbetsgivare och studenter, allt för att du ska kunna skapa inspirerande och betydelsefulla kontakter för framtiden. Connects är en möjlighet till nätverkande, kompetensutbyte och annonsering online och underlättar hela processen i att söka och hitta framtidens talanger.

Connecta med oss redan idag!

Skapa konto!